Burcu Köksal'dan yeni açıklama

Burcu Köksal'dan yeni açıklama
DEM ve HÜDAPAR ile ilgili sözleri siyaset gündeminden düşmeyen Burcu Köksal düzenlediği basın toplantısında 6 Mart'ta kürsüden sarf ettiği sözleri bir kez daha yineledi...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, 6 Mart'ta seçim Koordinasyon Merkezi açılışında yaptığı konuşmada, "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları, DEM Parti hariç bütün siyasi partilere açık olacak" dedi.

Köksal'ın bu sözleri CHP Genel Balkanı Özgür Özel tarafından dakikalar sonra 'dil süçmesi' olarak ifade edilip düzeltilmeye çalışılsa da Köksal gerek sosyal medya hesabından gerekse çeşitli basın kuruluşları üzerinden sözlarini tekrar edip arkasında durduğunu ifade etti.

Parti içinden gelen tepkilere de aldırış etmeyen CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Köksal, DEM Parti ile ilgili tartışılan sözlerinin ardından bugün de basın toplantısı düzenledi.

"KİMSE SÖZLERİMİ CIMBIZLAMASIN..."

6 Mart'ta kürsüden sarf ettiği sözleri bir kez daha yineleyen Köksal, şunları söyledi:

"Belediye başkanı olduğumda belediyeyi DEM ve HÜDAPAR ile yönetmeyeceğim. Hiç kimse cümlelerimi kesip biçip cımbızlayıp başka anlamlar çıkarmasın.

Belediye başkanı olduğumda belediyenin kapısı etnik kökeni, mezhebi, görüşü ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti'ne vatandaşlık bağıyla bağlı olan bu, ülkeyi seven, bu ülkenin birliğini ve bölünmez bütünlüğünü savunan herkese ardına kadar açık olacaktır."

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum