Milli Eğitim Bakanlığından dijital kitaplık

Milli Eğitim Bakanlığından dijital kitaplık
Milli Eğitim Bakanlığının 1 milyon öğretmen için kurduğu ve sanal marketlerden de kullanıma açılan dijital kitaplık, erişime açıldı.   DİYARBAKIR...

Milli Eğitim Bakanlığının 1 milyon öğretmen için kurduğu ve sanal marketlerden de kullanıma açılan dijital kitaplık, erişime açıldı.

DİYARBAKIR - Milli Eğitim Bakanlığının 1 milyon öğretmen için kurduğu ve sanal marketlerden de kullanıma açılan dijital kitaplık, Türk edebiyatından dünya klasikleri ve eğitim tarihi eserlerine kadar çok sayıda kitaba ücretsiz erişim imkânı tanıyor. Kültür, eğitim, mesleki gelişim gibi kategorilerdeki kitaplar derlenerek e-Kitap formatına getirildi. Kitaplar, dijital ortamda ve e-Kitap formatında. Sayfaları çevrilerek basılı kitap şeklinde okunabiliyor. Sanal marketlerden indirilebilen 'öğretmen kitaplığı' mobil uygulaması ile öğretmenlerin, okul yöneticilerinin, akademisyenlerin ve tüm vatandaşların dijital kütüphanedeki kitaplara her yerden her zaman okumalarına imkân tanınıyor. Kütüphane, dünya klasiklerinden eğitim tarihindeki öğretmen kitaplarına, eğitim yayınlarından mesleki gelişim programı kitaplarına, Türk dünyası dizisinden Türk edebiyat dizisine kadar geniş kategoride eserleri içeriyor. Kitaplıktaki bazı eserler ise sadece öğretmenlerin kullanımına açık. Mesleki gelişim bölümündeki kitaplara ulaşım için öğretmenlerin MEBBİS üzerinden giriş yapmaları gerekiyor. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.