Video Haber: Köyler arası futbol turnuvasının final maçı oynandı

Video Haber: Köyler arası futbol turnuvasının final maçı oynandı
Diyarbakır'ın köyleri arasında yapılan futbol turnuvasının final maçında Kurdıkspor, Basrafsporu 5-4 yenerek kupayı aldı. DİYARBAKIR YENİGÜN -...

Diyarbakır'ın köyleri arasında yapılan futbol turnuvasının final maçında Kurdıkspor, Basrafsporu 5-4 yenerek kupayı aldı.

DİYARBAKIR YENİGÜN - Köy-Der Çelikevler Temsilciliği tarafından Diyarbakır köyleri arasında başlattığı futbol turnuvasının final maçına kalan Kurdıkspor, Basrafsporu 5-4 yenerek kupayı aldı.  Köy-Der Çelikevler Temsilciliği, Diyarbakır'a bağlı 28 köy arasında futbol turnuvası düzenledi. Köyler arası başlatılan futbol turnuvasının final maçı, Merkez Yenişehir ilçesindeki bir halı sahada gerçekleştirildi. Final maçına kalan Kurdıkspor, Basrafsporu 5-4 yenerek kupayı aldı.

Kurdık Spor Teknik Direktörü Feremez Çokyaşar, bu maçın kardeşlik maçı olduğunu belirterek, bu organizasyonu yapan Köyder Çelikevler Temsilciliğine teşekkürlerini iletti.

Çokyaşar, "Yaklaşık 3 yıldır Köy-Der olarak bu turnuva düzenleniyor ve bizler düzenli olarak katıldık. Kardeşlerimiz hakikaten güzel bir organizasyon oluşturmuşlar. 28 tane takım bu turnuvaya katıldı ve tüm takımlar arasında, özellikle futboldan öte kardeşlik babında gerçekleşen maçta kardeşlerimiz, itinayla maçların sağlıklı geçmesi, sakatlanmaların oluşmaması için itina gösterdiler." dedi.

Turnuvanın köylülerce çok güzel karşılandığını söyleyen Çokyaşar, "Maçlarımız 3'üncü lig rağbeti görüyor. Bu tür organizasyonların devamının Köy-Der tarafından yapılmasını istiyoruz. Tüm insanlar ve köyler arasında kaynaşmaya neden oluyor. Gençlerin uyuşturucu gibi zararlı maddelere bulaşmaması için mükemmel bir organizasyondu, devamını diliyoruz. Köy-Der'e de çok teşekkür ediyoruz. Basrafspor ve Kurdıksporun final maçının sağlıklı, kazasız-belasız olması ve sporcuların birbirlerine kardeşçe muamelesi ayriyeten bir güzellik." ifadelerini kullandı.

Köy-Der Başkanı Muhammed Nur Şanlı, "Bu turnuvayı uzun zamandan beridir düzenliyoruz. 28 köyümüz katıldı, Allah kendilerinden razı olsun. Köy-Der Çelikevler Temsilciliğimiz tarafından yapıldı. Elhamdülillah güzel geçti turnuvamız. Emeği geçen tüm arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Özellikle spor kaptanlarımıza teşekkür ederim. Final maçına Kurdıkspor ile Basrafspor kalmıştı. Bunlardan Kurdıkspor 5-4 skoru ile kupayı almaya hak kazandı, kendilerini tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Basraf Köy Muhtarı, bunun bir kardeşlik maçı olduğunu belirterek her iki takıma da başarılar diledi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.