Korona DTB’de can aldı!

Korona DTB’de can aldı!
Diyarbakır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Resul Gündoğan, koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi   DİYARBAKIR YENİGÜN - Koronavirüs...

Diyarbakır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Resul Gündoğan, koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi

DİYARBAKIR YENİGÜN - Koronavirüs tanısı konularak Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Yönetim Kurulu Üyesi Resul Gündoğan, hayatını kaybetti. Normalleşme ile birlikte koronavirüsle mücadele alınan tedbirlerin gevşetilmesiyle yükselişe geçen vaka sayısının her gün arttığı Diyarbakır’da, koronavirüs teşhisi konulan DTB Yönetim Kurulu Üyesi ve Diyarbakır Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi’nin de (TDİOSB) Başkanı Resul Gündoğan, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Bir haftalık tedavi sonuç vermedi

Rahatsızlık belirtilerinin ardından özel bir hastaneye başvuran Gündoğan’a hastane yetkilileri "Bir şeyin yok” diyerek eve gönderdi. 3 gün sonra tekrar fenalaşan Gündoğan, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.  Burada koronavirüs teşhisi konulan Gündoğan, akciğere bağlı solunum yetmezliği nedeniyle solunum cihazına bağlandı. Gündoğan Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gördüğü bir haftalık tedavi sonuç vermedi. Gündoğan, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

3 yönetici ve 1 çalışan hasta

Konuya ilişkin DTB internet sayfasında bilgi paylaşan DTB Başkanı Engin Yeşil, Gündoğan’ın dün gece saatlerinde hayatını kaybettiğini ve sabah saatlerinde toprağa verildiğini açıkladı. Yeşil, yaptırdıkları test sonucu, DTB’nin 3 yönetici ve 1 çalışanında virüsün görüldüğünü sözlerine ekledi.  (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.