“Kentin gelişmesi için basınla işbirliği içindeyiz”

“Kentin gelişmesi için basınla işbirliği içindeyiz”
Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeni ile kentte görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. Burada konuşan...

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeni ile kentte görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. Burada konuşan Güzeloğlu, Basının, devlet ve vatandaşlar arasında önemli bir kamu görevi icra ettiğini belirterek, “Diyarbakır’ın gelişmesi için basınla işbirliğimiz devam edecek” dedi.

Mehmet Uğur ÇAKIL

DİYARBAKIR Valisi Hasan Basri Güzeloğlu,‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeni ile Diyarbakır’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nde bir araya geldi. ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Vali Güzeloğlu, kısa bir basın açıklamasının ardından gazetecilerle sohbet etti.

“Basın ile paydaş ilişkisi kuruyoruz”

Basın mensuplarının ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Güzeloğlu, “Basın, hem yerel hem de genel ölçekte yönetim sürecinde bizimle bir paydaş ilişkisi kurduğunun altını çizmek istiyorum. Hem halkı gelişmelerden haberdar eden hem de kamuoyunun bilgilendirilmesi katkı sunan bu anlamda devlet ve vatandaşlar arasında çok önemli bir kamu görevi icra eden bir fonksiyona sahip. Gerek yazılı gerekse görsel yazılı medya organları bizim için aynı zamanda izlenmesi gereken çok önemli katkılar sağlamaktadır. Bu doğrultuda Diyarbakır’da hem yerel hem de ulusal basında çok tecrübeli ve başarılı gazeteci kadromuz var. Diyarbakır’ın gelişmesi için basınla işbirliğimiz ve Diyarbakır’a katkı üretimimiz devam edecek. Ben gazetecilere hem çalışma hayatında hem de sosyal hayatlarında başarılar diliyorum. Gelecek olan her günün ilimiz, ülkemiz ve sizler için güzellikler getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.