‘Her biji yeni Çorumspor’

‘Her biji yeni Çorumspor’
Çorumspor Başkanı Fatih Özcan, 2. ligde aynı grupta yer aldıkları Amedspor'a dostluk mesajları verince, Diyarbakır'dan da yanıt geldi. Amedspor Başkanı...

Çorumspor Başkanı Fatih Özcan, 2. ligde aynı grupta yer aldıkları Amedspor'a dostluk mesajları verince, Diyarbakır'dan da yanıt geldi. Amedspor Başkanı Metin Kılavuz, "Çorum Amed’in bin yıldır kardeşidir. Her zaman kardeşi kalacaktır" dedi.

DİYARBAKIR YENİGÜN - Amedspor ve Çorumspor’un 2. lig beyaz grupta yer almasının ardından Çorumspor Başkanı Fatih Özcan’dan dostane mesajlar geldi. Özcan’ın Amedspor’a yönelik fair play açıklamalarına Amedspor da aynı şekilde yanıt verdi.

Mezopotamya Ajansı’nda yer alan habere göre, Amedspor Başkanı Metin Kılavuz yaptığı yazılı açıklama ile Çorumspor Başkanı Özcan’a teşekkür ederek bu fair play davranışlarının çoğalması gerektiğini söyledi. Amedspor Başkanı Metin Kılavuz’un mesajı şöyle:

‘Mesajı başımız gözümüz üstünedir’

“Saygıdeğer Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan, bir açıklamasında Amedspor’a dostluk mesajı göndermiş. Mesajı başımız gözümüz üstünedir. Diyarbakırlıların deyimi ile ‘baş tacıdır’. Çorum Amed’in bin yıldır kardeşidir. Her zaman kardeşi kalacaktır. Değerli dostluk mesajları sporun gerçek ruhuna katkı sunar. Biz Çorumspor’u Amed’de çiçeklerle karşılayacağız. Grubumuzda bulunan diğer kulüpler de kardeşimiz ve dostumuzdur. Diyarbakır’a gelecek tüm takımları kardeşlik ve dostluk duygusu ile çiçeklerle karşılayacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Her biji Yeni Çorumspor (Çok yaşa Yeni Çorumspor) En derin saygı ve sevgilerimle…” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.