Halkın sağlığını hiçe sayıyorlar!

Halkın sağlığını hiçe sayıyorlar!
Bağlar Belediyesi zabıta ekiplerinin yaptığı denetimlerde eğitim ve öğretim yılının başladığı bu günlerde önemli bir tehlikenin önüne geçildi....

Bağlar Belediyesi zabıta ekiplerinin yaptığı denetimlerde eğitim ve öğretim yılının başladığı bu günlerde önemli bir tehlikenin önüne geçildi. Piyasaya sürülmek üzere son kullanma tarihi geçen ve bozulduğu tespit edilen çok sayıda süt ve süt ürünü ele geçirilerek imha edildi. Çocuklara yönelik bozuk ve zararlı gıda satışlarının önüne geçmek de okul önleri ve okul kantinlerindeki denetimler sıklaştırıldı

DİYARBAKIR YENİGÜN - Vatandaşları zehirleyeceklerdi, Bağlar Belediyesi engelledi. Acı gerçek Bağlar Belediyesi zabıta ekiplerinin yaptığı denetimlerde ortaya çıktı. Yeni eğitim ve öğretim yılının başladığı bugünlerde çocukları hedef alan bozuk gıda tacirlerine karşı teyakuza geçen Bağlar Belediyesi zabıta ekiplerinin sıklaştırdığı denetimlerde piyasaya sürülmek üzere son kullanma tarihi geçen ve bozulduğu tespit edilen çok sayıda süt ve süt ürünü ele geçirilerek imha edildi.

PİYASAYA SÜRECEKLERDİ, YAKAYI ELE VERDİLER

Toptan satış yapan iş yerlerini mercek altına alan ekipler denetimler sırasında büyük bir tehlikeyi fark ederek yasal işlem başlattı. Yapılan denetimlerde son kullanma tarihi geçtiği ve bozularak insan sağlığı için tehdit oluşturduğu tespit edilen çok sayıda süt ve süt ürünü ele geçirildi. Bozuk sütleri kolilerle belediyeye ait araçlara yükleyen ekipler daha sonra bunları belediyeye ait çöp imha tesislerinde imha etti. Çocuklara yönelik bozuk ve zararlı gıda satışlarının önüne geçmek de okul önleri ve okul kantinlerindeki denetimler sıklaştırıldı.

“HALKIN SAĞLIĞINI HİÇE SAYANLARA TAVİZ VERMEYİZ”

Bu arada yapılan denetimlerde bozuk ve son kullanma tarihi geçmiş olan süt ürünlerinin yanı sıra kış mevsiminin yaklaşması fırsat bilinerek piyasaya sürülmek istenen konserve türü yiyecekler de tespit edilerek imha edildiği belirtildi. Halkın sağlığı ile oynayanlara hiçbir şekilde fırsat vermeyeceklerini belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, “Halkımızın ve hele ki çocukların sağlığını hiçe sayanlarla mücadelemiz devam edecektir. Bu konularda asla taviz vermeyeceğiz” dedi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.