Vali Su Çınar ilçesi muhtarlarıyla bir araya geldi

Vali Su Çınar ilçesi muhtarlarıyla bir araya geldi
Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, Çınar ilçe muhtarlarıyla değerlendirme toplantısı düzenledi. Programda konuşma...

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, Çınar ilçe muhtarlarıyla değerlendirme toplantısı düzenledi.

Programda konuşma yapan Vali Su, yapımı tamamlanan ve devam eden projeleri anlattı, daha sonra muhtarların görüş ve önerileri dinledi.

Her ilçenin talebine göre yatırımları ve projeleri hayata geçirdiklerini belirten Vali Su, “Diyarbakır'ımızı ve ilçelerimizi daha güzel hale getirmek için çalışmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Vali Su, ilçede devam eden çalışmaları inceledi

Vali Su, Büyükşehir Belediyesince ilçede gençler ve kadınlara yönelik yapımı devam eden Bilgi Evi, Kadın Kültür Merkezi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi'ndeki çalışmaları inceledi.

Vali Su, çalışmaların devam ettiği Zerzevan Kalesi Ziyaretçi Karşılama Merkezi'nde incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

Vali Su yaptığı açıklamada, “Diyarbakır 'ımızı dünyaya tanıtan kültürel miraslarımızdan Zerzevan Kalesi'ndeydik. Merkezi en hızlı şekilde tamamlayarak kentimize kazandıracağız.” dedi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.