Otelde fuhuş cinayeti!

Otelde fuhuş cinayeti!
Doktor İbrahim Karahan, İstanbul Avcılar'da bir otelde uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü.

OTELDE DOKTOR CİNAYETİ

Otele gelen bir kişi görevlilere 'yukarıda kadını dövüyorlar' diyerek, görevlilerle birlikte yukarı çıktı. Kapıyı açan Karahan'a silahla ateş açtı.

Ardından söz konusu kişi, içeride bulunan kadın ile birlikte otomobile binerek kaçtı. Karahan ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polisin çalışmasıyla Kıtay ve otelden birlikte kaçtığı yabancı uyruklu Dılnoza Bayramova yakalandı. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada ise saldırıda kullandığı silah ele geçirildi.

ODADA HAYATINI KAYBETTİ

İddialara göre, otele gelen bir şüpheli Operatör Doktor Karahan'a ateş etti. Yaralanan Karahan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

0x0-1692848799350.jpg

"KADIN DÖVÜYORLAR"

Olayın ardından polis ekipleri otel görevlilerin ifadesini aldı. Otel çalışanı S.A. verdiği ifadesinde olay günü bir kişinin otele gelerek Karahan'ın kaldığı odada 'Kadın dövüyorlar" diyerek odaya çıktıklarını belirtti.

Kapıyı açıp içeri girdiklerinde şüphelinin, maktule ateş açtığını belirterek, daha sonra odada bulunan yabancı uyruklu bir kadınla kaçtığını söyledi. Çalışanın ifadesine göre saldırıyı gerçekleştirdiği öğrenilen zanlının kaçtığı kiralık arabanın plakasını tespit eden polis, konum takip sistemi üzerinden aracı Ataköy'de bularak şüpheli Ali Asker K. ile kadını silahla birlikte yakaladı.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI: HER ŞEYİ ANLATTI

İlçe emniyet müdürlüğünde sorguları yapılan şüpheli Ali Asker K. olayı gerçekleştirdiğini itiraf etti. Katil zanlısı verdiği ifadesinde Bayramova'nın kendisinin kız arkadaşı olduğunu ve eskortluk yaptığını belirterek, olay günü kendisini arayarak "Kız arkadaşım beni arayıp otelde darp edildiğini söyledi.

Ben de oda numarasını biliyordum. Otele gidip vurdum" iddiasında bulundu. Özbekistan uyruklu Dılnoza Bayramova da ifadesinde, odada kaldığı şahsın kendisini darp ettiğini iddia ettiğini belirterek erkek arkadaşını arayarak olayı anlattığını söyledi.

0x0-1692848799106.jpg

100 LİRA İÇİN TARTIŞTILAR

Öte yandan bir iddiaya göre de Dılnoza Bayramova ifadesinde, otelde birlikte olmak için Karahan ile bin 500 liraya anlaştıklarını ancak Karahan'ın bin 400 lira ödediği için aralarında tartışma yaşandığını ve Karahan'ın parayı aldıktan sonra kendisi darbedip kovduğunu ve bu durumu erkek arkadaşı Ali Asker Kıtay'a mesaj atarak anlattığını söyledi.

Kıtay ise ifadesinde, görevlilere 'yukarıda kadını dövüyorlar, gelin birlikte bakalım' diyerek görevlilerle odaya çıktığını ve kapıyı açan Karahan'ın bacağına ateş etmek istediğini, yanlışlıkla karnından vurduğunu söylediği öğrenildi.

TUTUKLANDILAR

Olayla ilgili sürdürülen soruşturma kapmasında, 26 yaşındaki şüpheli Ali Asker K.'nın çeşitli suçlardan 6 sabıka kaydı olduğu belirlendi. Doktor İbrahim Karahan'ı öldüren Ali Asker Kıtay ve Dilnoza Bayramova emniyette yapılan işlemlerin ardından sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Olayla ilgili çok yönlü soruşturmaya devam ederken kan donduran olayın yeni fotoğrafları ortaya çıktı. (Haber Merkezi)

0x0-1692848804163.jpg

0x0-1692848797793.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.