Meteoroloji’den sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji’den sağanak yağış uyarısı
Hava sıcaklıklarının batı kesimlerde 3 ila 6 derece azalacağını belirten meteoroloji, 9 il için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), hava durumuyla ilgili son tahminlerini açıkladı. Buna göre, Güney Ege ile Bartın, Zonguldak, Bolu, Düzce, Antalya çevreleri, Isparta'nın güney kesimleri, Burdur'un güney ve doğusu ile Adana'nın doğusu ve Osmaniye'nin batı kesimlerinin yer yer gök gürültülü ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Muğla çevresinde yer yer kuvvetli yağış, İç Anadolu bölgelerinde ise sabah ve gece saatlerinde sis bekleniyor. Sıcaklıkların batı kesimlerde 3 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Yağışların Muğla çevresinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, hortum oluşma riski ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.