Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında eşine nadir rastlanan an!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında eşine nadir rastlanan an!
Kim Milyoner İster yarışmasında eşine az rastlanan anlardan biri yaşandı. . Yarışmaya katılan Rabia Birsen Göğercin, 1 milyonluk soruyu açtırdı. Son soruda “Türkiye’deki 81 ilin isminde bu dört harften hangisi öbür üçünden daha az bulunur?” sorusu soruldu.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Rabia Birsen Göğercin, 1 milyonluk soruyu açtırdı. Son soruda " Türkiye'deki 81 ilin adında bu dört harften hangisi diğer üçünden daha az bulunur?" sorusu soruldu. Şıklar ise "Ş,V,G,H" olarak verildi.

kim-milyoner-ister-yarismasinda-esine-nadir-16314258-3378-m.png

1 MİLYON LİRARIK SORUYU AÇTIRDI

Popüler bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de Gazi Üniversitesi Biyoloji Bölümü mezunu 24 yaşındaki yarışmacı Rabia Birsen Göğercin,1 milyonluk soruyu açtırmaya hak kazandı.

"UMARIM BİLDİĞİM YERDEN GELİR"

1 haftalık süre zarfında bilgilere tekrar baktığını söyleyen 24 yaşındaki yarışmacı, "Örnek soru yok. 4 tane ya da 5 tane. Hiçbir fikrim yok. Ne geleceğine dair hiçbir fikrim yok. Umarım bildiğim yerden gelir" açıklamasında bulundu.

İŞTE FİNAL SORUSU

Son soruda "Türkiye'deki 81 ilin adında bu dört harften hangisi diğer üçünden daha az bulunur?" sorusu soruldu. Şıklar ise "Ş,V,G,H" olarak verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.