Kılıçdaroğlu'ndan 'Zeydan' açıklaması: Ateşle oynuyorsun

Kılıçdaroğlu'ndan 'Zeydan' açıklaması:  Ateşle oynuyorsun
Kemal Kılıçdaroğlu, DEM Parti'den Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Zeydan’ın seçilme hakkının geri alınmasıyla ilgili açıklama yaptı.

YENİGÜN HABER – Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan’ın seçilme hakkının geri alınarak mazbatanın Ak Parti adayı Abdulahat Arvas'a verilmesi ile ilgili bir tepki de Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi.

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya üzerinden “BOP EŞBAŞKANI ATEŞLE OYNUYORSUN!” başlıklı açıklamasında paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

Bu ülkenin temelleri demokrasi üzerine kuruldu. Sen değil, efendilerin gelse bunu değiştirmeyecek. Van halkı kararını verdi, sana da halt etmek düşer. Demokrasinin ve adaletin gereğini yap kazanana mazbatasını ver!

Senin şahsında arkandaki karanlık güçlere sesleniyorum: Türkiye Cumhuriyeti; laik, demokratik bir hukuk Devletidir, bunu asla değiştiremeyeceksiniz!

Abdulahat Arvas sanada iki çift lafım var. Şerefli ol ve eline tutuşturdukları kağıt parçasını derhal yırt at! At ki Van'da alnı açık gezebilesin. Çocuklarının ve Van halkının yüzüne bakabilme fırsatını kaçırma!”

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.