Erdoğan açıkladı: MİT IŞİD'in sözde lideri Kureyşi'yi öldürdü

Erdoğan açıkladı: MİT IŞİD'in sözde lideri Kureyşi'yi öldürdü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT Türk, ATV Avrupa, Euro D, Euro Star, Kanal 7 Avrupa ortak canlı yayınına katıldı. Önemli açıklamalarda bulunan...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT Türk, ATV Avrupa, Euro D, Euro Star, Kanal 7 Avrupa ortak canlı yayınına katıldı.

Önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, DEAŞ/İŞİD lideri Ebu Hüseyin el Kureyşi’yi öldürdüğünü belirtti.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, TRT Türk, ATV Avrupa, Euro D, Euro Star, Kanal 7 Avrupa ortak canlı yayınına katıldı.

Önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilat’nın (MİT), DEAŞ/İŞİD lideri Ebu Hüseyin el Kureyşi’yi öldürdüğünü belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasında öne çıkan başlıklar şöyle:

Sağlık durumuna ilişkin soruyu yanıtlayan Cumhurbaşkanı, "Gayet iyiyim" diyen Erdoğan, seçim anketlerine ilişkin "Gerek cumhurbaşkanlığında gerek Cumhur İttifakı olarak güzel bir tablo şu anda önümüzde" ifadelerini kullandı.

Yurtdışında seçimlere katılım ile ilgili olarak: Sandığı artık vatandaşımızın ayağına götürüyoruz. 14 Mayıs'ta inşallah yeni bir rekor kıracağımıza inanıyorum. Oy kullanma süreci sıkıntısız devam ediyor. Türkiye'de oy ve sandık güvenliği noktasında ne yapılıyorsa yurt dışındaki seçimlerde de aynısını yapıyoruz.

Lehte bir havayı anketlerde de görüyoruz. Gerek cumhurbaşkanlığında gerek Cumhur İttifakı olarak güzel bir tablo şu anda önümüzde.

İŞİD LİDERİ ÖLDÜRÜLDÜ: MİT, DEAŞ'ın sözde lideri Ebu Hüseyin el Kureyşi kod adlı şahsı uzun zamandır takip ediyordu, dün Suriye'deki operasyonla etkisiz hale getirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.