Diyarbakırlı ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu’nun son durumu ne?

Diyarbakırlı ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu’nun son durumu ne?
Uzun yıllardır izleyici karşısına çıkan İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu'nun sağlık durumu ile ilgili bir açıklama geldi.

Hastaneye kaldırılan İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu hakkında farklı haberler sosyal medyada yayınlanırken, hastalığı hakkında açıklama geldi.

Hatipoğlu'nun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada 'Nihat hocamız tansiyon sebebiyle hastanede şu an tedavi görmekte. Sizlerden hocamız için dua talep ediyoruz' ifadelerine yer verildi.

Ünlü ilahiyatçının sağlık durumu ile ilgili sosyal medya hesabından yapılan açıklama dışında henüz net bir bilgi yer almadı.

NİHAT HATİPOĞLU HAKKINDA MERAK EDİLENLER?

Hatipoğlu, 11 Mayıs 1955 tarihinde Diyarbakır’da dünyaya geldi. İlkokulu Siirt ve Malatya’da tamamlayan Hatipoğlu, 1975’te Uşak İmam Hatip Lisesi’ni bitirdi. 1981 senesinde ise Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni bitirdi.

Aynı fakültede Hadis Ana Bilim dalında "Kur’an-ı Kerim’in Anlaşılmasında Hadislerin Rolü" isimli çalışmasıyla doktor, 2000 senesinde de doçent oldu. 2012 yılında da profesör olan Nihat Hatipoğlu, şu anda Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Hadis Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi olarak görev yapmakta.

Nihat Hatipoğlu, Arapça eğitimi için 1985-1987 yılları arasında Mısır’da bulundu. İmam-Hatip, Kur’an Kursları Müdürlüğü görevini üstlendi. Şu anda Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı olarak görev alıyor.

Nihat Hatipoğlu'nun ilk Tv programı Kanal A’da yayınlandı

2005-2010 seneleri arasında Ramazan ayı süresince Star TV’de İftar ve Sahur programlarını sundu.

Nihat Hatipoğlu evli ve 3 çocuk babasıdır.

Evli olan Hatipoğlu, 68 yaşında ve Said, Mustafa ve Osman adında üç oğlu bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.