Bingöl Newroz'u ertelendi!

Bingöl Newroz'u ertelendi!
Bingöl'de 20 Mart'ta yapılması planlanan Newroz kutlaması iptal edildi. DEM Parti Bingöl İl Örgütü, 27 Mart'ta büyük bir miting düzenleyeceğini açıkladı.

Bingöl'de bugün yapılması planlanan Newroz kutlaması iptal edildi. Açıklamada, "Halkımızı 27 Mart’ta gerçekleştireceğimiz büyük mitingimize Newroz moralini ve coşkusunu taşımaya çağırıyoruz" denildi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Bingöl İl Örgütü, bugün yapılması planlanan Newroz kutlamasının iptal edildiğini açıkladı. Konuya dair yapılan açıklamada, kent merkezinde 27 Mart'ta miting yapılacağı aktarıldı.

DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit’in de katıldığı açıklamada konuşan DEM Parti Bingöl İl Eşbaşkanı Hasan Soysal, Newroz'un yapılacağı alana yakın bir yerde olan hastanenin morgunda bir asker cenazesinin bulunduğunu ve İl Emniyet Müdürlüğü’nün "Olası provokasyonların önüne geçemeyiz” dediğini aktardı. Soysal, gerçekleştirdikleri görüşmede emniyete görev ve sorumluluklarının hatırlatıldığına işaret etti.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.