Baba vahşeti; Çocuğunu kemerle dövüp video çektirdi

Baba vahşeti; Çocuğunu kemerle dövüp video çektirdi
Bir babanın çocuğuna kemerle yaptığı işkence görüntüleri dehşete düşürdü!

YENİGÜN HABER – Mersin’de bir babanın çocuğuna işkencesi akrabaları tarafından kayıt altına alındı. Dehşete düşüren görüntülerde zalim baba küçük çocuğun çığlıklarına aldırmadan kemerle dövmeye devam ediyor.

Gazeteci Nevzat Çiçek tarafından @muhendisyenn adlı twitter hesabından alıntılanan ve “Yetkililer bu duruma bir el atmalı” notuyla paylaşılan görüntülerde, ​​​​​​küçük çocuk babası olduğu belirtilen kişi tarafından kemerle dövülüyor.

Mersin’in Akdeniz ilçesine bağlı Hebili mahallesinde oturduğu iddia edilen ve Suriyeli olduğu belirtilen Süleyman Halid adlı kişinin çocuklarına ve eşine her gün işkence yaptığı iddia ediliyor. Görüntüler Adana’dan Mersin’e ailenin ziyaretlerine giden bir akrabaları tarafından çekildiği iddia edildi.

ZANLI GÖZALTINA ALINDI

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçeye bağlı Hebilli Mahallesi'nde bir kişinin çocuğuna şiddet uyguladığı görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine harekete geçti. Paylaşılan görüntüleri inceleyen ekipler, kimliği tespit edilen Suriye uyruklu S.S.'yi evinde yakalayıp, gözaltına aldı.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

Konu ile ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından açıklama yapıldı.

Açıklamada, “Bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan, Mersin’de bir babanın çocuğuna yönelik şiddet uyguladığı görüntüler ile ilgili olarak aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur. Bakanlığımız Mersin İl Müdürlüğü tarafından yapılan ihbarla Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan araştırmalar neticesinde ilgili şahsa ulaşılarak gözaltına alınmıştır.

ÇOCUK VE İKİ KARDEŞİ KORUMA ALTINA ALINDI

Bakanlığımız uzmanlarınca yapılan değerlendirmeler neticesinde şiddete maruz kalan çocuk ve iki kardeşi hakkında koruma tedbiri kararı talep edilmiş ve adli mercilerce talebimizin kabul edilerek çocuklar Bakanlığımız ait kuruluşa yerleştirilmiştir. Bakanlığımız olayla ilgili tüm hukuki süreçlere müdahil olup konuyu yakından takip etmektedir.” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.