Aynı soy ismi taşıyan 93 depremzede aynı yurtta

Aynı soy ismi taşıyan 93 depremzede aynı yurtta
6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlere Göksun ilçesinde yakalanan ve evleri ağır hasar alan Toplama ailesinden 93 kişi, Kayseri'nin Bünyan...

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlere Göksun ilçesinde yakalanan ve evleri ağır hasar alan Toplama ailesinden 93 kişi, Kayseri'nin Bünyan ilçesinde bulunan Yılmaz Turhan Öğrenci Yurdu'nda misafir ediliyor.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, 11 ilde yıkıma neden olmuş ve yüzbinlerce vatandaşı etkilemişti. Göksun'da yaşayan Toplama ailesi de depremlerden olumsuz etkilendi. Evleri büyük oranda ağır hasar alan Toplama ailesinden 93 kişi, Bünyan ilçesinde bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait Yılmaz Turhan Öğrenci Yurdu'nda misafir ediliyor.

Bünyan Belediyesi tarafından misafir edilen depremzede vatandaşların her türlü ihtiyaçları yine belediye ve ilçe halkı tarafından karşılanıyor. Kendilerini gidene kadar misafir edeceklerini ifade eden Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, 5 yıldızlı hizmet verdiklerini kaydederek; "Şu anda 900 depremzedeyi Bünyan içerisinde misafir ediyoruz. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.