Amedspor’dan Cizrespor’a geçmiş olsun mesajı

Amedspor’dan Cizrespor’a geçmiş olsun mesajı
Pazar günü oynanan Serik Belediyespor karşılaşmasında çirkin saldırıya maruz kalan Cizrespor’a Amedspor’dan destek geldi.  Yeşil Kırmızı Beyazlı...

Pazar günü oynanan Serik Belediyespor karşılaşmasında çirkin saldırıya maruz kalan Cizrespor’a Amedspor’dan destek geldi.  Yeşil Kırmızı Beyazlı takımın yanı sıra birçok sanatçı da twitterdan Cizrespor’a destek açıklaması yaptı

Rıdvan KÖSEN

DİYARBAKIR - TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Amedspor, 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Cizrespor’un pazar günü Serik Belediyespor karşılaşmasında maruz kaldığı ırkçı saldırı dolayısıyla Cizrespor’a geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Antalya’da Serik İsmail Oğan Stadyumunda oynanan karşılaşma sonrasında Cizrespor’un 3 futbolcusu ve 1 kaleci hocası darp edildi. Saldırı sonrası Amedspor Kulübü sosyal medya hesabından Cizrespor’a geçmiş olsun paylaşımında bulundu.

“Çirkin saldırıyı kınıyor”

Paylaşım; “Cizrespor'un Serik Belediyespor ile oynadığı maçta bölge temsilcimize yönelik gerçekleşen saldırıda sporcu ve antrenörler yaralanmıştır. Kulüp olarak benzerlerine çokça maruz kaldığımız çirkin saldırıyı kınıyor ve Cizrespor'a geçmiş olsun diyoruz” şeklinde yapıldı.

Ünlülerden CizreSporluyuz twiti

Amedspor’un yanı sıra Cizrespor'a yönelik saldırı sonrası sosyal medyadan aralarındaAthena'nın solisti Gökhan Özoğuz, TİP Milletvekili Barış Atay, Oyuncu Bülent Emrah Parlak ve Gazeteci Ümit Kıvanç gibi sanatçıların, gazetecilerin, akademisyenlerin de olduğu çok sayıda isim twitterda #CizreSporluyuz hashtagi ile Cizrespor’a destek açıklaması yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.