Gazeteci evinde ölü bulundu

Gazeteci evinde ölü bulundu
Elazığ'da program sunuculuğu yapan gazeteci evinde ölü bulundu DİYARBAKIR YENİGÜN - Elazığ'da yerel bir televizyonda sunuculuk yapan Kazakistan uyruklu...

Elazığ'da program sunuculuğu yapan gazeteci evinde ölü bulundu

DİYARBAKIR YENİGÜN - Elazığ'da yerel bir televizyonda sunuculuk yapan Kazakistan uyruklu ve Elazığ Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi Yeldana Kaharman, evinde ölü bulundu. Elazığ Emniyet Müdürlüğü soruşturma başlattı. Elazığ’da yayın yapan Kanal 23’te ‘Maksat Gezmek’ programının sunucusu Yeldana Kaharman bu sabah evinde ölü bulundu. Kaharman’ın çalıştığı televizyon kanalı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ‘şüpheli ölüm’ ifadelerini kullandı.

Kanal 23 konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Gittiği her yerde sempatikliğiyle, kendine has tavırlarıyla, konuşmasıyla 7’den 70’i kahkaya boğan Yeldana Kaharman bu sabah evinde şüpheli bir şekilde ölü bulundu. Kazakistan doğumlu ve Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi olan Yeldana Kaharman, kısa zamanda Elazığ’da herkes tarafında çok sevildi… Hayat doluydu… Etrafına neşeler saçardı… Gördüğü herkesle sohbet eder, sempatik tavırlarıyla kendini hemen sevdirirdi… Nurlar içinde uyu Yeldana…” (Duvar)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.