Ferhat Değer son yolculuğuna uğurlandı

Ferhat Değer son yolculuğuna uğurlandı
Diyarbakır Eczacılar Odası Başkanı Ferhat Değer geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Değer gözyaşları arasında toprağa verildi. DİYARBAKIR...

Diyarbakır Eczacılar Odası Başkanı Ferhat Değer geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Değer gözyaşları arasında toprağa verildi.

DİYARBAKIR YENİGÜN - Diyarbakır'ın tanınmış ailelerinden olan Eczacılar Odası Başkanı Ferhat Değer’in ani ölümü sevenlerini yasa boğdu. Edinilen bilgilere göre, Değer, dün akşam halı saha maçına gitti. Maçın ikinci yarısında yorulduğunu belirten Değer dinlenmek için dışarı çıktı. Halı sahanın kafesinde çay içen Değer aniden yere yığıldı. Durumu gören arkadaşları hemen sağlık ekiplerini aradı. Gelen ambulansla Değer özel bir hastaneye götürüldü. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Değer yaşamını yitirdi. Değer’in bir süre önce anjiyo olduğu öğrenildi.

Gözyaşları arasında toprağa verildi

Yaşamını yitiren Değer için sabah saatlerinde tarihi Ulu cami’nde bir tören düzenlendi. STK temsilcileri ve binlerce kişinin katıldığı törende duygulu anlar yaşandı. Burada kılınan cenaze namazının ardından Değer Çiftehavuzlar mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Değer için Kavarlılar yas evinde taziye kuruldu.

Ferhat Değer kimdir?

1966 yılında Diyarbakır da doğdu. Eğitimini sırasıyla Yavuz Selim İlkokulu, Aliemiri orta Okulu ve Cumhuriyet Lisesinde Diyarbakır'da tamamladı. 1985 yılında Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesini kazandı. 1990 yılında mezun oldu..... 1991 Yılında Diyarbakır Merkezde DEĞER eczanesi ile meslek hayatına başladı . Yöneticilik hayatına Diyarbakır eczacı odasında 1997-1999 yılları arasında  2. Başkanlık yaparak başladı. 1999-2001 yılları arasında eczacı odası yönetim kurulu üyeliğini yaptı. Eylül 2005-2007 tarihlerinde yapılan seçimlerde oda başkanı seçildi. Ekim 2009 tarihinde eczanesini kapattı. 2010 Ocak tarihinde Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü Eczacılık Şubesinde haziran 2017 yılına kadar Eczacı olarak görev yaptı.2017 yılında meslek hayatına Semt eczanesi ile tekrar serbest eczane ile devam etti.  2011 yılnda yapılan oda seçimlerinde tekrardan oda başkanlığına seçilmiş olup, 2013-2015-2017 tarihlerinde yapılan oda seçimlerinde tekrardan başkanlığa seçilmişti. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.