“Esnafımızla her zaman iç içeyiz”

“Esnafımızla her zaman iç içeyiz”
DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na nezaket ziyaretinde bulunarak, ilçedeki esnafların sorunlarının çözümü...

DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na nezaket ziyaretinde bulunarak, ilçedeki esnafların sorunlarının çözümü için destek istedi.  Burada konuşan  Beyoğlu, “Esnafımızla her zaman iç içeyiz. Onların sorunlarını çözmek bizim belediye olarak görevimizdir. İyi niyet çerçevesinde çözülmeyecek sorun yoktur” dedi.

DİYARBAKIR YENİGÜN - Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (DESOB)  Alican Ebedinoğlu,yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Ebedinoğlu ve beraberindekileri sıcak bir yaklaşımla karşılayan Başkan Beyoğlu, konuklarıyla yakından ilgilenerek esnaf kesiminin sorunlarıyla ilgili talepleri dinledi. Esnaf kesiminin memnuniyetine önem verdiklerini belirten Beyoğlu, DESOB ile istişare halinde sorunlara çözüm üreteceklerini kaydetti. Beyoğlu,”Esnafımızla her zaman iç içeyiz. Onların sorunlarını çözmek bizim belediye olarak görevimizdir. İyi niyet çerçevesinde çözülmeyecek sorun yoktur” diye konuştu.

“Sorunların üstesinden geleceğiz”

DESOB Başkanı Ebedinoğlu ise kentin en büyük ilçesi olan Bağlar’da ciddi bir oranda esnaf kesimi olduğuna dikkat çekerek Başkan Hüseyin Beyoğlu ve belediye yönetiminin esnaflarla ilgili yaklaşımlarından memnun olduklarını, çözüm bekleyen sorunların da istişare ve diyaloğ halinde hareket edilerek çözüleceğine inandıklarını vurguladı. Ebedinoğlu, “Biz nezaket ziyaretinde bulunduk ama esnaflarımızın sorunlarıyla ilgili de görüşmemiz oldu. Önümüzdeki süreçte belediye yönetimi ile uyum içerisinde hareket ederek bunların üstesinden geleceğimize inanıyoruz” dedi.

Kaldırım çalışmalarını inceledi

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Sento Caddesi üzerindeki  Kuruçeşme bölgesinde devam eden kaldırım yenileme çalışmalarını da denetledi.  Ziyaret sırasında çevredeki vatandaşlar ve esnaflar ile de görüşen Başkan Beyoğlu, taleplerinin yerine getirilmesi için ilgili birimlerin gerekli çalışmaları yapacağını dile getirdi. Bağlar Belediyesi’nin kentin en önemli ve işlek caddelerinden olan Karacadağ Caddesi’nde bir süre önce başlattığı kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor.   Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Sento  Caddesi  üzerinde yer alan Kuruçeşme bölgesinde devam eden kaldırım yenileme çalışmalarını denetleyerek belediye ekipleriyle görüştü. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Beyoğlu, ziyaret sırasında çevredeki vatandaşlar ve esnaflar ile de görüştü. Vatandaşların çeşitli konulara ilişkin sorunlarını aktardığı Başkan Beyoğlu,taleplerin yerine getirilmesi için ilgili birimlerin gerekli çalışmaları yapacağını dile getirdi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.