Eşi Tahir Elçi’nin mezarını ziyaret etti

Eşi Tahir Elçi’nin mezarını ziyaret etti
Soruşturmada 4 yıl sonra 3 polisin ifadesinin alınması üzerine Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi’nin mezarını ziyaret eden eşi Türkan Elçi, sosyal...

Soruşturmada 4 yıl sonra 3 polisin ifadesinin alınması üzerine Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi’nin mezarını ziyaret eden eşi Türkan Elçi, sosyal medya hesabında şunu paylaştı: “Bu sabah 3 şüpheli polisin ifadesi ile ilgili Tahir'den görüş almaya gittim. Elçi, ‘Üzerimdeki 4 yıllık kar erirse her şey ortaya çıkar’ dedi.”

DİYARBAKIR YENİGÜN - Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Sur ilçesinde öldürülen Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi cinayeti soruşturmasında 4 yıl sonra Londra Üniversitesi’ne bağlı Adli Mimarlık Bölümünün "muhtemel fail olarak tespit ettiği" 3 polisin "şüpheli" sıfatıyla ifadesini alırken, Başsavcısı Ahmet Yavuz ise "Bundan sonra artık soruşturma aşaması tamamlanıp, dava aşamasına geçilecek" açıklamasını yaptı.  Soruşturma dosyasında 4 yıl sonra yaşanan bu gelişme üzerine Türkan Elçi, bugün Tahir Elçi’nin Bağlar ilçesi Yeniköy Mezarlığı’ndaki mezarını ziyaret etti. Ziyaretin ardında üstü karla kaplı Elçi mezarı fotoğrafını twitter hesabında paylaşan Türkan Elçi, şu paylaşımda bulundu: “Bu sabah 3 şüpheli polisin ifadesi ile ilgili Tahir'den görüş almaya gittim. İnanıyor musun, dedim. Önce sustu. Sonra ‘Üzerimdeki 4 yıllık kar erirse her şey ortaya çıkar’ dedi. Beraber yağan karı seyrettik.” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.