Erdoğan: Normalleşme takvimini açıklayacağız

Erdoğan: Normalleşme takvimini açıklayacağız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti MYK toplantısında normalleşme takvimini yakında açıklayacaklarını belirterek "Neticeye yaklaşıyoruz. Bir...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti MYK toplantısında normalleşme takvimini yakında açıklayacaklarını belirterek "Neticeye yaklaşıyoruz. Bir müddet daha dişimizi sıkacağız ve güzel günlere de kavuşacağız" dedi.

DİYARBAKIR YENİGÜN - Video konferansla AK Parti MYK toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “65 yaş üstü ve 20 yaş altının haftalardır evden çıkamadığını unutmuyoruz. 4 güne varan yasakların insanımız için ne demek olduğunu görüyoruz” dedi. Erdoğan’ın konuşması özetle şöyle:

‘Şükranlarımı sunuyorum’

“Yaklaşık 1.5 ayı bulan bu sıkıntılı dönemde tedbirlere riayet ederek bize destek veren 83 milyon vatandaşımızın her birine şahsım, partim adına şükranlarımı sunuyorum. Salgın döneminde sağlık hizmetlerini en üst düzeyde tutmanın yanında, verdiğimiz hizmetlerle herkesimden vatandaşın bu süreci en az sıkıntıyla atlatmasını sağlamaya çalıştık. Ekonomik olarak alt gelirdeki vatandaşların desteklenmesine önem verdik.

‘Tavizsiz devam’

Normalleşme takvimini milletimizle de paylaşacağız. Elde ettiğimiz neticeler bize devriye aldığımız tedbirlerin ne kadar yerinde olduğunu gösteriyor. 65 yaş üstü ve 20 yaş altının haftalardır evden çıkamadığını unutmuyoruz. 4 güne varan yasakların insanımız için ne demek olduğunu görüyoruz. Tedbirleri uygulamaya tavizsiz devam etmemiz gerek. Bu süreçte fedakarlık yapmaz, salgını diğer ülkelerle eş zamanlı olarak geride bırakmazsak çok daha ağır kayıplar yaşayacağımızı biliyoruz.

‘Neticeye yaklaşıyoruz’

Bunun için hep birlikte sabrettik ve neticeye doğru yaklaşıyoruz. Bir müddet daha dişimizi sıkacağız. Güzel günlere de kavuşacağız. Ülkemizin yaşadığı her sorun, sıkıntı, tehdit bu sorumluluğu üstlenme konusunda AK Parti’nin alternatifsiz olduğunu gösteriyor. İnşallah ülkemizde üretim çarkları yeniden dönmeye, halkımızın ve devletimizin kasası dolmaya devam edecektir. Önümüzdeki dönemde en büyük gücümüz olan milletimizin gönlündeki mümtaz yerimizi daha güçlendirmenin gayreti içinde olacağız.

‘Fırsat pencereleri’

Dünyadaki değişimin mahiyeti, ülkemizin önünde çok büyük fırsat pencereleri açılmakta olduğuna işaret ediyor. Devlet ve millet olarak hep birlikte gereken iradeyi gösterip, hazırlıklarımızı tamamlayıp, çok çalışarak bu tarihi fırsatı değerlendirmekte kararlıyız.” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.