Doğalgaz desteği başvurusu nasıl yapılır?

Doğalgaz desteği başvurusu nasıl yapılır?
Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarının kriterlerine uyan vatandaşlara verilen doğalgaz desteği yıllık 900 ila 2 bin 500 lira arasında olan toplam 8 aylık ödeme miktarı 1500 ila 3 bin 500 liraya çıkarıldı. Doğalgaz desteği isteyen kişiler, e-Devlet üzerinden veya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına başvuru yapabilecek.

Uygulamaya geçtiğimiz yıl başlanan doğalgaz desteği ihtiyaç sahibi ailelere yapılıyor. Doğalgaz desteği başvurusu yapmak isteyenler, e-Devlet üzerinden veya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına üzerinden başvuruda bulunabilecek. Doğalgaz desteği ile yıllık 1500 ila 3 bin 500 arası yardım sağlanacak.

DOĞALGAZ DESTEĞİ NASIL YAPILIR?
Doğalgaz desteğinden yararlanmak isteyen kişiler, e-Devlet üzerinden veya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına başvuruda bulunabilecek.

ERDOĞAN'DA DOĞALGAZ DESTEĞİ AÇIKLAMASI
Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

"İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik doğal gaz tüketim desteğini, düzenli sosyal yardım programlarımıza dahil ettik. Yıllık 900 ila 2 bin 500 lira arasında olan toplam 8 aylık ödeme miktarını 1500 ila 3 bin 500 liraya yükselttik." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına her ay aktarılan kaynak tutarının da 450 milyon liradan 850 milyon liraya çıktığını belirtti." (Haber merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.