2 bin 392 personel alımı için son başvuru günü yaklaşıyor

2 bin 392 personel alımı için son başvuru günü yaklaşıyor
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığ engelli personel alımı için başvuru süreci 19 Ocak 2024 tarihine kadar devam edecek. EKPSS ile engelli kamu personeli atama takviminde kapsamında yapılacak olup tercihler ÖSYM sayfası aracılığı ile gerçekleştirilecek.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2 bin 392 engelli personel alımı gerçekleştirecek. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı engelli personel alımı EKPSS puanı ve kura yöntemiyle yapılacak.

EKPSS AİLE BAKANLIĞI ENGELLİ PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NE ZAMAN?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı engelli personel alımı başvurusu için tercih kılavuzunun 10-19 Ocak'ta ÖSYM tarafından yayımlanacağı bildirilen açıklamada, adayların tercihlerini ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden yapabileceği kaydedildi.


AİLE BAKANLIĞI ENGELLİ PERSONEL ALIMI TERCİHLERİ NASIL YAPILIR?

Atamaların EKPSS puanı ve kura yöntemiyle gerçekleştirileceği belirtilen açıklamada, tercih işlemlerinin https://ais.osym.gov.tr adresinden yapılabileceği bildirildi.

Açıklamada ayrıca son 21 yılda kamuda engelli memur sayısının 12 kat artırıldığı, 68 bin 108 engellinin kendileri için uygun kadrolara atandığı, geçen sene şubat ayında da 2 bin 323 engellinin atamasının yapıldığı hatırlatıldı.

Kaynak:Haber merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.