DTSO Başkanı Kaya’nın mutlu günü!

DTSO Başkanı Kaya’nın mutlu günü!
Ulaş ailesinin biricik kızı Nazlı Ulaş ile Kaya ailesinin yakışıklı oğlu Av. Ümit Kaya hayatlarını birleştirdi. Müzik ve eğlencenin doyasıya yaşandığı...

Ulaş ailesinin biricik kızı Nazlı Ulaş ile Kaya ailesinin yakışıklı oğlu Av. Ümit Kaya hayatlarını birleştirdi. Müzik ve eğlencenin doyasıya yaşandığı gecede, damadın babası DTSO Başkanı Mehmet Kaya, konukları için her şeyi en ince detayına kadar düşünerek örnek bir ev sahipliğine imza atarken, geleneksel Diyarbakır konukseverliğinin en güzel örneklerini sergileyerek tam not aldı

DİYARBAKIR YENİGÜN - Ulaş ailesinin biricik kızı Ulaş ile DTSO Başkanı Mehmet Kaya’nın oğlu Av. Ümit Kaya’nın düğün treni, oldukça kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleşti. Bir otelin Havuzbaşında ve adeta, rüya gibi gerçekleşen düğün trenine, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile bazı merkez valileri, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, TED Başkanı Selçuk Pehlivanlıoğlu, TEB Başkanı Erdoğan Çolak, CHP, HDP ve AK Parti Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızrak ve ilçe belediye başkanları, muhtelif siyasi partilere mensup yöneticiler, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, STK yetilileri, Oda ve Borsa yöneticileri, iş adamları, basın yayın kuruluşlarının temsilcileri ve oldukça kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Davetliler, unutulmz bir gece yaşadılar

Konukların, müzik ve eğlenceye doyduğu düğün treni, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Genç çiftin bu mutlu günlerine tanıklık eden davetliler, unutulmaz bir gece yaşadılar. Yerel sanatçıların, birbirinden güzel parçaları seslendirirken, konuklar da zaman zaman söylenen şarkılara eşlik ettiler. Halaylar çekildi, mahalli oyunlar oynandı. Ülkemizin tanınmış sanatçılarından Bedri Ayseli, seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla, geceye ayrı bir renk kattı. Bütün masaları dolaşarak, şarkılarını seslendiren ünlü sanatçılara, konuklar da eşlik edince, ortaya harika bir manzara çıktı. Gelin ve damadın yakınları, akrabaları ve arkadaşları da, bu mutlu geceye katılarak, genç çifti, bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar. Çok sayıda çelenklerin gönderildiği gecede, damadın babası Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ile gelinin babası düğün boyunca konuklarıyla ilgilenerek, örnek bir ev sahipliğine imza attılar. Misafirlerini kapıda karşılayan Kaya ve Ulaş, bütün masaları tek tek ziyaret ederek, konuklarıyla özel olarak ilgilendiler. Yine düğün sonrası, bütün konuklarını kapıya kadar uğurlayarak geleneksel Diyarbakır konukseverliğinin en güzel örneklerini sergilediler.

Kaya’dan teşekkür

Düğün sonrası, kısa bir teşekkür konuşması yapan DTSO Başkanı Mehmet Kaya, davetlilere teşekkür ederek, “Öncelikle böylesi anlamlı ve güzel gecemize katılarak, mutluluğumuza mutluluk katan tüm herkese en kalbi duygularım teşekkür ediyorum. Bizzat gelemeyip, telefonla mutluluk temennilerini ileten bütün sevdiklerimize de bu hassasiyetlerinden dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır. Darısı birbirini seven tüm çiftlerin başına olsun” şeklinde memnuniyetini dile getirdi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.