Diyarbakır’da muhtarlarla istişare toplantısı düzenledi

Diyarbakır’da muhtarlarla istişare toplantısı düzenledi
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla, Kayapınar Belediyesi tarafından düzenlenen muhtarlarla istişare toplantısına katıldı.  DİYARBAKIR-...

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla, Kayapınar Belediyesi tarafından düzenlenen muhtarlarla istişare toplantısına katıldı. 

DİYARBAKIR- Kayapınar Belediyesi tarafından muhtarlarla istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıya AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla, Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç ile Kayapınar ilçesinde görev yapan mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda Milletvekili Bal ile Kaymakam Koç konuşma yaptı. Daha sonra söz alan Atilla, hükümetin desteğiyle önemli yatırımları hayata geçirdiklerini belirterek, "2 yılda bu mübarek şehre ve aziz milletimize hizmet için sosyal belediyecilikten şantiye belediyeciliğine, altyapıdan üst yapıya birçok alanda kısa zamanda gerçekleştirdiğimiz projelerle toplam 1 milyar 250 milyon yatırım gerçekleştirdik. Bu yatırımları yaparken siz değerli hemşehrilerimizin parasıyla yaptık; yani milletimizin parasını milletimize hizmet için harcadık ve bu hizmetleri belediyemizi 1 kuruş borçlandırmadan fen ve sanat kurallarına göre gerçekleştirdik" dedi.

Atilla tüm ilçelerde kurumlarla işbirliği içerisinde çalışmalar yürüttüklerini sözlerine ekledi. (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.