Diyarbakır büyükşehir belediye başkanlığına bağımsız aday olan Seydaoğlu: Yarım kalan işimi tamamlamaya geldim

Diyarbakır büyükşehir belediye başkanlığına bağımsız aday olan Seydaoğlu:  Yarım kalan işimi tamamlamaya geldim
Sebgetullah Seydaoğlu Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi başkanlığı için bağımsız adaylığını açıkladı. Seydaoğlu, “Yarım kalan işimi tamamlamaya...

Sebgetullah Seydaoğlu Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi başkanlığı için bağımsız adaylığını açıkladı. Seydaoğlu, “Yarım kalan işimi tamamlamaya geldim” dedi.

Mehmet Uğur ÇAKIL

DİYARBAKIR- Anavatan Partisi 20. 21. Dönem Diyarbakır Milletvekili Sebgetullah Seydaoğlu, düzenlediği basın açıklaması ile Diyarbakır Büyükşehir Belediye başkanlığına bağımsız aday olduğunu açıkladı. Seyrantepe’de bulunan bir kıraathanede seçmenleri ile bir araya gelen Seydaoğlu, davul zurna ile karşılandı. Çeşitli pankartların açıldığı toplantıda konuşan Seydaoğlu, Diyarbakır’ın sevdalısı olduğunu belirterek, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde vatandaşlardan oy istedi.

“Kimse Seydaoğlu kazanamaz demesin”

Diyarbakır’a hizmet için aday olduğunu belirten Seydaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü; “ Ben Diyarbakır’ın öz bir evladıyım. Atama ile buralara gelmedim. Ben hep halkın oyları ile göreve gelen ve sizlere hizmet eden bir kardeşinizim. Diyarbakır’da ‘neyi aday koyarsak kazanır’ mantığını kabul etmiyoruz. Kimse Seydaoğlu kazanamaz demesin. Ben Diyarbakır’ın köylerine hizmet götüren, fabrikalar açan biriyim. Görev yaptığım dönemlerde halkımın sorunları ile hep ilgilendim. Diyarbakır’a hala hizmet etmek istiyorum. Bu yüzden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi başkanlığı için aday oluyorum. Yarım kalan işimi tamamlamaya geldim. 31 Martta hepinizden oy bekliyorum.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.