Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Partili vekillere uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Partili vekillere uyarı
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AK Partili milletvekillerini ikinci kez, Meclis çalışmalarına eksiksiz katılma konusunda uyardı, "Parlamento çalışmalarımızda...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AK Partili milletvekillerini ikinci kez, Meclis çalışmalarına eksiksiz katılma konusunda uyardı, "Parlamento çalışmalarımızda karar yeter sayısı noktasında grubumuzu darda zorda bırakmayın. Önce toplantı yeter sayısı, karar yeter sayısı" dedi

DİYARBAKIR YENİGÜN - CumhurbaşkanıRecep  Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimini hatırlatarak, “Türkiye’yi Suriye gibi, Irak gibi, Libya gibi  yapabileceklerini sananlara cevabı inlerine girerek verdik” dedi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:

CUMHURİYET’E ÖZENTİ KOKAN SAÇMALIKLARLA LAYIK OLUNMAZ: Marmaray’ı bir 29 Ekim günü hizmete açtık. Gurur abidelerimizden YHT gar binasını hizmete aldık. Geçen yıl da İstanbul Havalimanı’nın resmi açılışını yaptık. Cumhuriyete, birilerinin yapageldiği gibi özenti kokan saçmalıklarla değil en büyük hizmetleri kazandırarak layık olunur.

OYUN KURAN ÜLKE HALİNE GELDİK: 3-5 milyar dolarlık manipülasyonla ekonominin çökertildiği günler geride kaldı. Türkiye 360 derece görüş açısına sahip bir ülke haline geldi. Küresel düzeyde oyun kuran bir ülke haline geldik. Vesayet odaklarının direnişinden, darbe teşebbüslerine, sınırlarımızın tacizine milli birlik ve beraberliğimize yönelik tuzaklara kadar pek çok badireyle yüzleştik. Yüzümüzü kızartacak hiçbir durumla karşı karşıya kalmadık. Eksiklerimiz hatalarımız elbette olmuştur.

İNLERİNE GİRDİK: 15 Temmuz’da 16 saat sonunda darbecilere gereken dersi vermiş olduk. Türkiye’yi Suriye gibi, Irak gibi, Libya gibi yapabileceklerini sananlara cevabı inlerine girerek, güvendikleri dağları başlarına yıkarak verdik.

TÜRKİYE YENİ BİR İSTİKLAL HARBİ VERİYOR: Türkiye yeni bir istiklal harbi veriyor ve zafere doğru adım adım yürüyor. Cumhur İttifakı olarak ortaya koyduğumuz performans parlamento içinde de kendini gösteriyor. Temennimiz daha ileri safhalara aynı şekilde yürümesidir.

ENFLASYON: Faiz sürekli olarak iniyor, enflasyon geriliyor. En yakın zamanda enflasyonda ve faizde tek haneye ulaşacağız.

GRUBUMUZU ZORDA BIRAKMAYALIM: Parlamento çalışmalarımızda karar yeter sayısı noktasında grubumuzu darda zorda bırakmayın. Önce toplantı yeter sayısı, karar yeter sayısı. Aldığımız ücreti de kendimize helal kılamayız. Salı, çarşamba, perşembe Meclis’teki çalışmalarda sürekli bulunmamız lazım.

DEVLETİMİZİN RESMİ SINIRI: Artık hiç kimse Türkiye deyince Edirne ile Kars, Sinop ile Hatay arasında sınırlı bir coğrafyayı anlamıyor. Bu sadece devletimizin resmi sınırı. Gönüllerimizin sınırı ise tüm dünyayı kucaklayacak genişliğe sahiptir. (Gazeteduvar)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.