Çocuklarını kurtarmak isteyen iki anne boğuldu

Çocuklarını kurtarmak isteyen iki anne boğuldu
Atatürk Barajı’nda boğulma tehlikesi geçiren çocuklarını kurtarmak için suya giren anne Nevin Yıldırım ve Sıdıka Belen boğuldu. Çevredekilerin sudan...

Atatürk Barajı’nda boğulma tehlikesi geçiren çocuklarını kurtarmak için suya giren anne Nevin Yıldırım ve Sıdıka Belen boğuldu. Çevredekilerin sudan çıkardığı 3 çocuktan 2’sinin durumu ise ağır.

DİYARBAKIR YENİGÜN - Şanlıurfa’nın Bozova ilçesine bağlı Arıkök Mahallesi mevkiinde Atatürk Baraj Gölü kıyısında aileleriyle birlikte piknik yapan 3 çocuk serinlemek için suya girdi. Derinliği fazla olduğunu fark edemeyen çocuklar dibe batmaya başladı. Çocukların çırpınışlarını gören anne Nevin Yıldırım ile Sıdıka Belen suya girerek çocuklarını kurtarmaya çalıştı. Çocuklar çevredeki kişilerin yardımıyla sudan çıkarılırken anneleri ise akıntıya kapılarak gözden kayboldu.

MA’da yeralan habere göre, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan 3 çocuktan 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, su altı polisleri yaptıkları çalışma sonucu Nevin Yıldırım ile Sıdıka Belen’in cansız bedenini sudan çıkarttı.

Cenazeler, Bozova Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.