Video Haber: Bağlar'da yeni sosyal tesis yapılacak

Video Haber: Bağlar'da yeni sosyal tesis yapılacak
Bağlar Belediyesi tarafından Bağcılar Mahallesi'nde 15 dönüm arazi üzerinde yeni bir sosyal tesis yapılacak. DİYARBAKIR YENİGÜN - Diyarbakır merkez...

Bağlar Belediyesi tarafından Bağcılar Mahallesi'nde 15 dönüm arazi üzerinde yeni bir sosyal tesis yapılacak.

DİYARBAKIR YENİGÜN - Diyarbakır merkez Bağlar Belediyesi tarafından Bağcılar Mahallesi Yeni Hal karşısında bulunan 15 dönüm arazi üzerinde, içerisinde kütüphane, millet kıraathanesi, engelliler için yürüyüş ve oyun yerleri yer alacağı yeni bir sosyal tesis yapılacak. Merkez Bağlar ilçesi Karacadağ Caddesinde yapılan kaldırım ve peyzaj çalışmalarını yerinde denetleyen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, yapılan çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Göreve başladıkları günden bu yana hedeflerini gönül, sosyal ve hizmet belediyeciliği olarak değerlendirdiklerini belirten Beyoğlu, "3 ay içerisinde insanlarımızı ziyaret ederek bir araya geldik. Sosyal belediyecilik konusunda şu ana kadar 20 binden fazla ailemizi ziyaret ettik ve hizmete de devam ediyoruz." dedi.

Mevcuttaki kaldırım çalışmalarına da değinen Beyoğlu, "Yapılan kaldırım çalışmaları Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye geneli yapılmış bir ihaledir. Ancak bu hizmetin yeri Diyarbakır veya Bağlar değildi. Şu anda 50-60 milyonluk hizmeti Bağlar'ımıza getirdik, halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Bu hizmetin bir kuruşu dahi belediyemizin kasasından çıkmamıştır. Allah'ın izniyle belediye ve devlet kurumları olarak işbirliği içerisinde Bağlar'ımıza hizmet edeceğiz." ifadelerini kullandı.

İleriki zamanlarda yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi aktaran Beyoğlu, "Bunun dışında 3-4 aya kadar Bağcılar mahallesi tarafında Yenihal karşısındaki 15 dönümlük arsa içinde kütüphane, millet kıraathanesi, engelliler için yürüyüş ve oyun yerleri ile modern bir park yaparak halkımıza kazandıracağız. Bağlar gençlerimiz, hanımefendiler, beyefendiler parka gelerek rahatlıkla istirahat edecek, kütüphanede oturacak, ücretsiz bir şekilde çaylarını içerek bu tesisten yararlanabilecekler." diye belirtti. ( İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.