AÖF sınavı bu hafta sonu yapılacak

AÖF sınavı bu hafta sonu yapılacak
Açıköğretim Fakültesi'nden farklı bölümler okuyarak eğitimini geliştiren binlerce kişi bu hafta sonu final sınavına girecek. DİYARBAKIR YENİGÜN...

Açıköğretim Fakültesi'nden farklı bölümler okuyarak eğitimini geliştiren binlerce kişi bu hafta sonu final sınavına girecek.

DİYARBAKIR YENİGÜN - AÖF bahar dönemi vize sınavı 13-14 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilmişti. Sonuçlar ise sınavdan 10 gün sonra ilan edildi. AÖF final sınavı ile vize sınavı arasında 1 buçuk ay süre bulunuyor. AÖF final sınavı 25-26 Mayıs tarihlerinde belirlenen sınav salonlarında yapılacak. AÖF sınavı 2 günde 4 oturumdan üzerinden yapılacak. İlk sınav 25 Mayıs Cumartesi sabahı 09.30'da başlayacak. AÖF öğlen oturumu ise saat 14.00'te yapılacak. KKTC'deki AÖF öğrencileri ise sabah 08.30'da ilk oturuma girerken, öğlen 13.00'de ikinci oturuma girecek. 26 Mayıs Pazar günü de aynı takvim uygulanacak.

Öğrenciler, AÖF resmi internet sitesinden T.C kimlik numaraları ve şifreleriyle sisteme giriş yapıp sınav giriş belgelerine erişebilecekler. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.