Amedsporlu gençleri şampiyonluğu garantiledi

Amedsporlu gençleri şampiyonluğu garantiledi
Amedspor’un Akademi Ligi’ndeki en başarılı ekibi olan U19, sezonun tamamlanmasına 3 hafta kala şampiyonluğu garantiledi. Son 5 yıllın şampiyonu olan...

Amedspor’un Akademi Ligi’ndeki en başarılı ekibi olan U19, sezonun tamamlanmasına 3 hafta kala şampiyonluğu garantiledi. Son 5 yıllın şampiyonu olan Amed Sportif Faaliyetler, gruptan çıkmayı garantiledi ve Diyarbakır’ı grup müsabakalarında temsil etme hakkını elde etti

DİYARBAKIR YENİGÜN - Gelişim Ligi 5. Bölge Grubunda yer alan Amed Sportif Faaliyetler, geçen hafta Şanlıurfaspor’u deplasmanda 1-0 yenerek, şampiyonluğu garantiledi. Amed Sportif Faaliyetler’in altyapıdan sorumlu yöneticisi Adnan Zengin, son yılların en başarılı takımı olan ekiplerinin, şampiyonluklarına bir yenisini daha eklediğini söyledi. Zengin, “U19 takımımız, pazar günü Şanlıurfa deplasmanındaki maçta 1-0 galip gelerek sezonun tamamlanmasına üç hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Gençlerimiz bu yıl gösterdikleri üstün performans ile son 5 sezondur göğüsledikleri şampiyonluk ipini bu yıl da kimseye kaptırmayarak bu alandaki üstünlüklerini sürdürüyorlar. Bu başarıda emeği olan başta teknik heyetimiz ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu futbolcularımızı ileriki zamanlarda çok iyi yerlerde görür ve mutlu oluruz. Amacımız gençlerimizin geleceklerini kurtarmaktır. İnşallah bunu da başaracağız” dedi. (İHA)

Merhabalar Teknolojinin Gelişmesi ve internet Ortamının Yaygınlaşmasından Sonra Gerekse Oyun Amaçlı Gerekse de iş Amaçlı Kullanımların Daha Yaygın Olması ihtiyaçların Karşılanması Amacıyla Tablet Bilgisayarlar Kullanıcıların Hizmetine Sunulmuştur.

Tablet Bilgisayarların Kullanıcılar Tarafından Yaygın Olarak Kullanılması Ve Beklenen Talebi Karşılamasından Sonra Oldukça Rağbet Gören Tablet Bilgisayarlar Belli Bir Kullanım süresinden Sonra Bütün Cihazlarda Olduğu Gibi Tüketicilerin Belli Sorunlar ile Karşı Karşıya Kaldıkları Aşinadır.

Tablet Kullanıcılarının Karşılaştığı Sorunlara Yardımcı Olabilecek Tablet Tamir Servisleri’ ninde Azlığı Veya Kaliteli iş yapmamasından Dolayı insanların Gerekse Tabletlerini Güvenerek Teslim Edebileceği Gerekse de Kaliteli Bir Tablet Tamir Servisi Arayışı Gün Geçtikçe Çığ gibi Büyümek te Arama Motorlarında Bayağı ilgi Görmektedir.

Biz Tabletservisiniz.Com Olarak Deneyimli Personellerimiz işinin Ehli Ustalarımız Ve Binlerce Yedek Parça Stok Ve Teminimizle Tablet Servisi Hizmeti Veren Firmamız Markası Ne Olursa Olsun Bütün Tablet Bilgisayarların Tablet Tamiri ‘ni En Kaliteli Ve Sağlam Şekilde Yapmaktadır.

Sizde Tabletinizde Oluşmuş Sorunları Güvenilir Ve Kaliteli Bir Firmada Yaptırıp Rahat Etmek istiyorsanız Bir Telefon Kadar Uzağınızdayız.

Arıza Tespitinde Ücret Almamakla Beraber Kargo Firmaları ile Olan anlaşmamız ile Tabletinizi Kapınızdan Alıp Kapınıza Teslim Ediyoruz Türkiye’nin Neresinde Olursanız Olun En Fazla 5 iş Günü içinde Tabletinizin Sorunlarını Çözüp Kapınıza Teslim Ediyoruz.

Neden Biz?

Cihazınızı Kapınızdan Alp Kapınıza Teslim Ediyoruz

Arıza Tespiti için Herhangi Bir Ücret Talep etmiyoruz

Tabletlerinizi En Fazla 5 iş Günü içinde Kargoluyoruz

Uzman Kadromuz ile Tabletinizin Bize Geldigi Günden itibaren Adım Adım sizi bilgilendiriyoruz

Kullandıgımız Yedek Parçalara 2 Yıl GAranti Veriyoruz

Yaptıgımız işciliklerde Müşteri memnuniyeti icin 3 Ay Ücretsiz Tamir Garantisi Veriyoruz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.