Amedspor'da 2. Olağan Kongre kararı

Amedspor'da 2. Olağan Kongre kararı
Maddi imkânsızlıklar ile sezonu tamamlayan Amedspor’da çare arayışları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen kongrede oy çokluğunun sağlanmamasından...

Maddi imkânsızlıklar ile sezonu tamamlayan Amedspor’da çare arayışları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen kongrede oy çokluğunun sağlanmamasından dolayı yeşil kırmızılı beyazlı yönetim 23 Haziran günü 2. olağan kongrenin düzenleneceğini açıkladı.

Foto: Arşiv

Rıdvan KÖSEN

DİYARBAKIR YENİGÜN - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler yönetim kurulu 01.06.2019 tarihinde yapmış olduğu toplantı sonucunda 23.06.2019 tarihinde 2. Olağan Kongre kararı aldıklarını açıkladı. Oy çokluğu ile alınan kongre kararında Kurul, 23.06.2019 tarihinde Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odası (DESOB) toplantı salonunda saat 14.00'te gerçekleştirilecektir. Yeşil kırmızılı beyazlı yönetim düzenlenecek kurulda yeterli çoğunluk sağlanmadığı takdirde kongrenin 30.06.2019 tarihinde bir daha tekrarlanmasına karar verdi.

Amedspor kulübü tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

“Yönetim kurulumuz, 01.06.2019 tarihinde yapmış olduğu toplantı sonucunda 2. Olağan Kongre kararını oy çokluğu ile almıştır. Kurul, 23.06.2019 tarihinde Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odası (DESOB) toplantı salonunda saat 14.00'te gerçekleşecektir. Yeterli çoğunluk sağlanmadığı takdirde kongrenin 30.06.2019 tarihinde aynı yer ve saatte yapılmasına karar verilmiştir.

Toplantı Gündemi:

– Açılış ve yoklama

– Divan seçimi

– Saygı duruşu

– Açılış konuşması

– Konukların konuşması

– Denetleme, disiplin ve mali tabloların okunması ve ibrası

– Başkan, yönetim kurulu, disiplin kurulu, denetleme kurulu ve istişare kurulu organlarının seçimi

– Dilek, temenni ve kapanış.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.