Amedspor’a moral kahvaltısı

Amedspor’a moral kahvaltısı
Hafta sonunda kendi evinde Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Amedspor’a By Patron Cafe’den moral kahvaltısı verildi. Yönetim, teknik heyet ve futbolcuların...

Hafta sonunda kendi evinde Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Amedspor’a By Patron Cafe’den moral kahvaltısı verildi. Yönetim, teknik heyet ve futbolcuların tam kadro buluştuğu kahvaltıda takımın neşesinin ve moralinin üst düzeyde olması dikkat çekti.

DİYARBAKIR YENİGÜN - Amedspor, kent esnafından gelen çağrı ve davetlere icabetini sürdürüyor. Daha önce sık sık kent esnafının kahvaltı ve yemek tekliflerine olumlu yanıt veren Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, yine Diyarbakır Stadı yakınlarındaki By Patron isimli işletmenin kahvaltı teklifine icabet etti.

Hoş sohbet ortamında kahvaltı

İşletme sahibi Beşir Gür’ün Manisaspor karşısında son dakikalarda kaçan 3 puanın üzüntüsünü silmek ve hafta sonu evinde karşılaşılacağı Sakarya maçı öncesinde moral depolanması, kent halkıyla bütünleşmesiyle amacıyla yaptığı davetine Amedspor yöneticileri, Teknik Direktör Mehmet Budakın ve teknik heyet ile tüm futbolcular katıldı. Hoş sohbet ortamında yapılan kahvaltıda yönetim, teknik heyet ve futbolcuların moralinin üst düzeyde olması dikkat çekerken, işletme sahipleri ve çalışanlar ile futbolcular bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sakarya maçı öncesi moral ve başarı dileği

By Patron İşletmecisi Beşir Gür, Amedspor yönetim, teknik heyet ve futbolcularına yaptıkları teklifi kırmayarak davetlerine icabet ettiklerinden dolayı teşekkür ederken, kentin hatta bölgenin takımı olan Amedspor’a her zaman kapılarının açık olduğunu ifade ederken, hafta sonundaki Sakaryaspor maçı için başarılar dileğinde bulundu.

“Kent halkı ve esnafının davetine icabet edeceğiz”

Kahvaltıya katılan Amedspor yöneticileri ise, kent halkının ve esnafının takım ile bütünleşmek adına yaptıkları tüm davetlere icabet gösterdiklerini, bundan sonra da göstereceklerini belirterek, kendilerine destek ve moral veren kent halkına ve esnafına teşekkür etti. By Patron işletmesine de nazik davetlerinden ötürü teşekkür eden Amedspor yöneticileri, kendilerine gösterilen yakın ilgiden oldukça memnun olduklarını takımında pozitif anlamda etkilendiğini sözlerine eklediler. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.