Amedspor ve Diyarbekirspor'un rakipler belli oldu

Amedspor ve Diyarbekirspor'un rakipler belli oldu
Profesyonel futbol liglerinde Diyarbakır'ı temsil eden Amed Sportif Faaliyetler A.Ş. ile Diyarbekirspor'un bu sezon mücadele edecekleri gruplardaki takımlar...

Profesyonel futbol liglerinde Diyarbakır'ı temsil eden Amed Sportif Faaliyetler A.Ş. ile Diyarbekirspor'un bu sezon mücadele edecekleri gruplardaki takımlar belirlendi.

DİYARBAKIR YENİGÜN - Gaziantepspor’un aldığı ceza sonrasında küme düşürülmesi nedeniyle bu sezon 3. Lig’deki 1 grubun 17 takımla oynanacağı açıklandı. Çekilen kura sonrasında 2. Grup yeni sezonda 17 takımla oynanacak. Bunun yanı sıra birçok takımın isim değişikliği talebi, henüz TFF yönetimi tarafından görüşülmediği için, kura çekiminde bu takımlar eski isimleriyle yer aldılar. TFF tarafından bu konu görüşüldükten sonra kulüplere isim değişikliği talepleri hakkında bilgi verilecek.

Amedspor'un rakipleri

TFF 2. Lig Beyaz Grup:

Amed Sportif, Kırklarelispor, İnegölspor, Pendikspor, Sancaktepe Belediyespor, Sarıyer, Zonguldak Kömürspor, Hacettepespor, Bak Spor Kulübü, Samsunspor, Yeni Çorumspor, Gümüşhanespor, Hekimoğlu Trabzon, Şanlıurfaspor, Konya Anadolu Selçukspor, Tarsus İdmanyurdu.

Diyarbekirspor rakipleri

TFF 3. Lig 3. Grup:

Altındağ Bld, Batman Petrolspor, Bayrampaşa, Darıca GB, Diyarbekirspor, Gölcükspor, Halide Edip Adıvarspor, Karacabey Bld, Kelkit Bld. Hürriyetspor, Malatya Yeşilyurt Bld, Modafenspor, Muğlaspor, Nazilli Bld, Nevşehir Bld, Osmaniyespor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.