Amedspor destek bekliyor

Amedspor destek bekliyor
Geçen sezondan kalma futbolcu alacakları, kulüp gelirlerine konulan icralar, personel ve esnaf alacakları nedeniyle oldukça zor günler geçiren Amedspor, destek...

Geçen sezondan kalma futbolcu alacakları, kulüp gelirlerine konulan icralar, personel ve esnaf alacakları nedeniyle oldukça zor günler geçiren Amedspor, destek bekliyor.

Foto: Arşiv

DİYARBAKIR YENİGÜN  - TFF 2. Lig takımlarından Amedspor’da maddi sorunlar artarak devam ediyor. Geçen sezondan kalma futbolcu alacakları, kulüp gelirlerine konulan icralar, personel ve esnaf alacakları nedeniyle oldukça zor günler geçiren yeşil kırmızılı beyazlı kulüp, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Selçuk Mızraklı’dan destek bekliyor. Kulübün içinde bulunduğu sorunları içeren bir dosya ile birlikte Mızraklı’yı ziyaret eden Amedsporlu yöneticiler, yaşanan sorunları dile getirdi. Yöneticiler yapılan görüşmede, kulübün ciddi maddi sorunlar olduğu, biriken ödemler için 2 buçuk milyon kaynağa ihtiyaç duyulduğu ve yeni sezon için bütçe oluşturulması gerektiğini vurguladıkları belirtildi. Mızraklı’nın da Amed Sportif Faaliyetler’e ellerinden gelen desteği sunacaklarını ancak bu desteği de imkanları dahilinde yapabileceklerini kaydettiği öğrenildi. Amedspor, daha önce alacaklarını alamayan oyuncuların sosyal medyada yaptıkları paylaşımlar ve kulübün gelirlerine konulan icralarla gündeme gelmişti. (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.