AK Parti Sözcüsü Çelik: Erken seçim yok

AK Parti Sözcüsü Çelik: Erken seçim yok
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Erken seçim yok, hükümet gündeme hâkim." dedi. DİYARBAKIR YENİGÜN - AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez...

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Erken seçim yok, hükümet gündeme hâkim." dedi.

DİYARBAKIR YENİGÜN - AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısının ardından, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında "Erken seçim yok, hükümet gündeme hâkim." ifadelerini kullandı.

Vatandaşın beklentisinin reformların yapılması, devletin, milletin olağan işlerinin görülmesi, etraftaki sorunların azaltılması ve Türkiye'nin gelişmesine imza atılması için çeşitli politikaların ortaya konulması olduğunu dile getiren Çelik, "Erken seçim gündemi, bizim gündemimizde yok. İkide bir Türkiye iyi yönetilmiyor gibisinden birtakım yaklaşımlar ortaya konuluyor. Hükümet gündemine hâkimdir. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye dirayetle yönetilmektedir. Bahsettiğim reform süreçleri, zirveler Türkiye'nin iç ve dış politikada daha güçlü adımlar atacağının da işaretleridir." şeklinde konuştu.

Çelik, "Herhangi bir yerde 'mesela' diyerek bile gündeme gelen bir konu değildir. Erken seçim diye bir gündem yok, bunun herhangi bir şekilde 'meselası' ya da 'farazası' bile yok." ifadesini kullandı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.