AB büyükelçileri görevden alınan belediye başkanlarıyla buluştu

AB büyükelçileri görevden alınan belediye başkanlarıyla buluştu
Avrupa Birliği'ne üye ülkelerinin Türkiye Büyükelçileri, görevlerinden alınarak yerlerine kayyum atanan Diyarbakır, Van ve Mardin eski belediye başkanlarıyla...

Avrupa Birliği'ne üye ülkelerinin Türkiye Büyükelçileri, görevlerinden alınarak yerlerine kayyum atanan Diyarbakır, Van ve Mardin eski belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

DİYARBAKIR YENİGÜN - AB Türkiye Delegasyonu resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, görevlerinden alınarak yerlerine kayyum atanan Diyarbakır, Van ve Mardin eski belediye başkanlarıyla bir araya gelindiği belirtildi.

Yapılan paylaşımda, "AB Büyükelçileri bugün, Diyarbakır, Van ve Mardin'de geçici olarak görevden alınan ve yerlerine il valilerinin atandığı, demokratik yolla seçilmiş belediye başkanlarıyla bir araya geldi." ifadelerine yer verildi.

Toplantıda İsviçre ve Norveç temsilcilerinin de bulunduğu belirtildi.

İçişleri Bakanlığı kararıyala Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Adnan Selçuk Mızraklı, Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bedia Özgökçe Ertan ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk'ün görevden uzaklaştırılmış, yerlerine bu illerdeki valilerin kayyum olarak atanmıştı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.