2 dakika geç kaldı, düşen uçaktan kurtuldu

2 dakika geç kaldı, düşen uçaktan kurtuldu
DİYARBAKIR YENİGÜN - Etiyopya'da dün 157 kişi ile düşen uçağa, check-in işlemlerini tamamlamasına rağmen tek bir yolcunun binmediği ortaya çıktı....

DİYARBAKIR YENİGÜN - Etiyopya'da dün 157 kişi ile düşen uçağa, check-in işlemlerini tamamlamasına rağmen tek bir yolcunun binmediği ortaya çıktı. Antonis Mavropoulos adlı Yunan yolcu, uçağa havalimanı içinde geç kaldı ve kapı kapandı. "Beni almadıklarına kızmıştım" diyen Mavropoulos, kazadan kurtulan tek yolcu oldu.

Antonis Mavropoulos adlı Yunan yolcu, dün kalktıktan kısa süre sonra düşen uçağı iki dakikayla kaçırmasıyla kazadan kurtuldu. Mavropoulos, Etiyopya Havayolları’nın Kenya’ya giden uçağına binmeyen tek yolcuydu.Mavropoulos kapılar kapandıktan sadece iki dakika sonra geldiği için uçağa alınmadı. Yunanistan’da yayın yapan Alpha TV’ye konuşan Mavropoulos, “İnsanların uçağa alındıklarını gördüm. Beni almadıklarına kızmıştım” dedi. Mavropoulos, bagajını düzenlediğini, uçuş ekibinin de bu nedenle kendisini beklemediğini anlattı.

“Sorguya çekildim”

Mavropoulos’un check-in işlemlerini tamamlamasına rağmen uçağa binmeyen tek yolcu olduğu belirtildi. Bu nedenle yetkililerin kendisine sorgulamak istediğini söyleyen Mavropoulos, “Benimle kaza arasında herhangi bir mantıklı bağ yoktu, valizim de elimdeydi. O nedenle daha fazla sorgulamaya gerek duymadılar” dedi.Etiyopya Havayollarına ait Nairobi-Addis Ababa seferini yapan Boeing 737 Max 8 tipi yolcu uçağı dün kalktıktan altı dakika kadar sonra düştü. Uçakta bulunan sekizi mürettebat olmak üzere 157 kişinin tamamı yaşamını yitirdi. Kazaya dair soruşturma sürüyor. (Kaynak: Duvar)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.